Vuoden 2012 tapahtumia.

4.-6.5. Jyväskylä. Suomen historiallisten yhdistysten kokous 4.5. sekä 5.-6.5. harjoitusleiri. Majoitus on yhteismajoitus + pari pikkuhuonetta tai omat teltat. Rantasauna on käytössä. Jokainen yhdistys hoitaa itse kulunsa ja osallistuu mahdollisesti tilavuokriin ja sapuskaan.

25.-27.5. Vihula, Viro. Kutsu saapunut. Sotilasleiri Marman malliin. Sotilasleiri, sissitoimintaa, tiedustelua ja taisteluja. Tosileiri alkaa pe iltapäivällä ja loppuu la-illalla. Mukana ainakin virolaisia, venäläisiä, ruotsalaisia, suomalaisia, norjalaisia ja liettualaisia. Ajankohta: Suuren Pohjan sodan aika 1700-luvun vaihteilla. Tulijat hoitavat itse matkakustannukset ja lisäksi lisäksi leirin kuluihin varattava 10-20€/hlö. Järjestäjät tarvitsevat alustavan tiedon osallistujien määristä tammikuussa.

30.6.-1.7. Loviisa. Kuningas saapuu Loviisaan –tapahtuma: lauantaina käsityöläismarkkinat ja sunnuntaina musiikkinäytelmä ”Kuningatar Lovisa Ulrikan huviretki” ja piknik Bastion Ungernilla.

6.-8.7. Gadebusch, Saksa. http://www.schwedenschlacht.de Vuoden 1712 ruotsalaisten viimeinen voitto Pohjan sodassa. Osallistujia ainakin Ruotsista ja ilmeisesti eri puolilta Eurooppaa. Suomesta lähdössä väkeä Uudenmaan karoliineista, Rautpohjan tykkikerhosta ja Oravaisista. Majoitus teltoissa tai omakustanne muualla.

11.-12.8. Narva, Viro. Vuosien 1700 ja 1704 taistelut. Perinteinen tapahtuma, jossa osallistujia ainakin Virosta, Venäjältä, Ukrainasta, Suomesta ja Ruotsista.

1.-2.9. Borodino, Venäjä. Napoleonin sota Venäjää vastaan 1812. Todella iso tapahtuma, varsinkin näin juhlavuonna. Osallistujia eri puolilta Eurooppaa.

8.-9.9. Uumaja. Kustaa 3:n ja karoliiniajan harjoitusleiri Marman malliin. Ilmeisesti myös Suomen sodan aikaiset ryhmät tervetulleita. Kutsu saapunut ruotsalaisilta.

22.-23.9. Käkisalmi, Venäjä. Suuren Pohjan sodan taistelu. Osallistujia Venäjältä, Virosta, Suomesta, Liettuasta ja Urkainasta.

29.9. Tampere. 1700-luvun tapahtuma. Esiintymisiä, juhlia, tanssia Tampereen perustamisen kunniaksi. Tapahtuman järjestävät tamperelaiset harrastajat. Lisätietoja HWW:n foorumissa.

6.-7.10. Viipuri, Venäjä. Suuren Pohjan sodan taistelu.

24.-25.11. Narva, Viro. Vuosien 1700 ja 1704 taistelut. Perinteinen tapahtuma, jossa osallistujia ainakin Virosta, Venäjältä, Ukrainasta, Suomesta ja Ruotsista.