Kangastilaus

Uniformukankaan yhteistilaus

Rykmentin esikunta saattaa ruotujen tiedoksi, että se hankkii kuluvan kevään aikana kankaat uusiin uniformuihin. Uniformujen malli on 1706 karoliiniajan yhtenäisunivormu.

Kankaat ovat Tukholman asemuseon mallien mukaan värjättyä 100% villasarkaa. Takki sininen keltaisella vuorilla, kauluksella ja käänteillä; liivi keltainen pellavavuorilla; housut keltaiset pellavavuorilla.

Niistä ruoduista, jotka halajavat mukaan tähän yhteishankintaan kehotetaan välittömästi ilmoittamaan ruotusotilaansa nimi rykmentin esikunnalle, sekä suorittamaan 180 eerikintaalerin ennakkomaksu rykmentin kassaan. Tilitieto suoritusta varten on 174530-56129 Nordea. Viestikenttään merkitään ruotusotilaan nimi.

Tilaus tehdään ennen kuluvan vuoden helmikuun loppua. Tilattavaa määrää päätettäessä otetaan huomioon vain ja ainoastaan ennakkomaksun 15. helmikuuta mennessä suorittaneet. Kankaan lopullinen hinta määräytyy tilatun tavaran saavuttua ja puuttuva osuus peritään kultakin ruodulta kankaan luovutusta vastaan. Lopullinen kokonaishinta rahdin ja muiden kulujen jälkeen lienee noin 200-250 euron tietämillä.

Kankaan tilaaminen ei tarkoita ompelutyön tilaamista. Tiedoksi saatetaan että rykmentin esikunta parhaillaan neuvottelee ompelutyön suorittamisesta luotettavan toimittajan kanssa. Ompelutyön hinnasta ja muista siihen liittyvistä kuluista (napit, yms.) ilmoitetaan erikseen. Ompelutyön hinnasta neuvotellaan ruoduille kohtuullisin mahdollinen hinta.